Daramy hoopt: 'Zou fantastisch zijn als dat in eigen huis gebeurt, met Ajax-fans'

Daramy hoopt: 'Zou fantastisch zijn als dat in eigen huis gebeurt, met Ajax-fans'

Mohamed Daramy kijkt reikhalzend uit naar zijn Champions League-debuut bij Ajax. De Deense aanvaller zat bij alle groepsduels wel op de bank, maar mocht nog niet invallen van trainer Erik ten Hag.

Dinsdagavond kruist Ajax de degens met Borussia Dortmund. Daramy hoopt in die wedstrijd voor het eerst minuten te maken in de Champions League. "Een Champions League-debuut is altijd een mooie herinnering", begint hij bij de clubkanalen van Ajax. "Het zou fantastisch zijn als dat in eigen huis gebeurt, met de fans erbij."

Tegen Sporting Portugal en Besiktas mocht Daramy als bankzitter al een beetje ruiken aan de Champions League. "De eerste wedstrijd (1-5 winst op Sporting, red.) was geweldig. Het was heel anders dan normaal: vroeger keek ik de Champions League altijd op de bank en nu zat ik in het stadion en hoorde ik de hymne. Ajax heeft fantastische supporters die altijd hoorbaar zijn, dat is erg nice. Ik vond het ook mooi dat Haller vier keer scoorde bij zijn Champions League-debuut. Ik zat zó gelukkig op de bank, hij bleef maar scoren!"

Daramy baalde er niet van dat hij zelf niet mocht invallen. "Ik hoopte er wel op, maar dit is voetbal. Misschien lukt het de volgende keer. Het was een prima teamprestatie. We just killed them."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie