Nieuws

FC Twente-routinier terug in selectie na maandenlange absentie, net als Pierie

FC Twente-routinier terug in selectie na maandenlange absentie, net als Pierie

08-04-2022 13:43

Eindelijk licht aan het einde van de tunnel voor Wout Brama. De FC Twente-routinier is volledig hersteld van een slepende blessure en maakt zijn rentree in de wedstrijdselectie na een absentie van ruim vier maanden.

In de spelersgroep voor de wedstrijd tegen NEC van zaterdag is er dus plek voor Brama. De afgelopen periode was de ervaren spelverdeler alweer aangesloten bij de hoofdmacht van FC Twente voor de groepstrainingen en nu is hij eindelijk weer fit voor minuten. "Wout is er voor het eerst sinds een lange periode weer bij en dat is positief", reageert Ron Jans via de officiële kanalen.

Achter de naam van Kik Pierie stond een vraagteken, nadat hij het vorige duel met PSV (3-3) aan zich voorbij moest laten gaan. "Kik is er een week uit geweest en is weer terug", vertelt Jans. Aanvalsleider Ricky van Wolfswinkel ontbreekt wegens een schorsing. Zijn vervanger in de spits is Manfred Ugalde. "Die jongen verdient een kans en die gaat hij krijgen", verklapt de trainer.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!