Nieuws

Sparta-trainer Fraser bevestigt in vage bewoordingen overstap naar FC Utrecht

Sparta-trainer Fraser bevestigt in vage bewoordingen overstap naar FC Utrecht

08-04-2022 13:27 Laatste update: 14:29

Volgens RTV Rijnmond is het zeker: Henk Fraser staat met ingang van komend seizoen voor de spelersgroep bij FC Utrecht. In een interview van de regionale omroep bevestigt noch ontkent de huidige Sparta-trainer het bericht. 

De verslaggever vraagt de trainer op Het Kasteel naar de vermeende interesse van FC Utrecht. "Ik vind dat ik daar nooit van tevoren iets over kan zeggen, het moment is vaak aan de club", reageert Fraser. "Voorheen wilde ik over dit soort dingen niet liegen, maar ik ga het nog niet bevestigen. Dat doe je in samenspraak met welke club dan ook."

Fraser timmert aan de weg als trainer. Zo was hij succesvol bij ADO Den Haag, wist hij de KNVB beker met Vitesse te winnen en wist hij Sparta in 2018 terug te brengen naar de Eredivisie. Momenteel is hij met de Rotterdammers verwikkeld in een fikse strijd tegen degradatie. 

Begin februari gaf hij te kennen na afloop van het huidige seizoen de deur op Spangen achter zich dicht te trekken, waarna zijn naam bij diverse clubs genoemd werd. Zo zou Fraser in de nadrukkelijke belangstelling van onder meer PSV hebben gestaan. Uiteindelijk kozen de Eindhovenaren voor Ruud van Nistelrooy als nieuwe trainer.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!