Nieuws

Roma beschuldigt Glimt-trainer van fysiek geweld: Het is absoluut schandalig

Roma beschuldigt Glimt-trainer van fysiek geweld: "Het is absoluut schandalig"

08-04-2022 10:43

Het duel tussen Bodø/Glimt en AS Roma (2-1) schijnt na afloop uit de hand te zijn gelopen, meldt Lorenzo Pellegrini. Volgens de aanvoerder van de Romeinen ging Glimt-trainer Kjetil Knutsen over de schreef tegenover een staflid van Roma.

"Het is absoluut schandalig", aldus Pellegrini tegenover Sky Sport Italia. "Ik sta nog te koken van woede na wat ik heb gezien. Hij (Knutsen, red.) viel onze keeperstrainer gewoon aan! Eerst werden er wat woorden gewisseld en daarna werd het fysiek. Het is te treurig voor woorden.  Dit gedrag is een belediging richting Roma, de spelers en de staf. Beschamend."

"We willen Glimt naar huis sturen, ook om wat er op het veld is gebeurd", gaat Pellegrini door. "Nogmaals, het is gewoon schandalig."

De Noren hadden een andere versie van het verhaal. "Het was de keeperstrainer van Roma die zich als een gek gedroeg", aldus Knutsen. "Hij begon me voor de wedstrijd al uit te dagen en ging ermee door. Dat heeft niets te maken met fair play. Het was iets wat ik nog nooit heb meegemaakt."

Door het verlies in Noorwegen moet de ploeg van José Mourinho in ieder geval vol aan de bak in Rome. De Italianen moeten een 2-1 achterstand zien goed te maken, willen ze de halve finale van de Conference League bereiken.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!