Nieuws

Casillas komt superlatieven tekort voor Benzema in opmerkelijk bericht

Casillas komt superlatieven tekort voor Benzema in opmerkelijk bericht

07-04-2022 09:45 Laatste update: 09:50

Iker Casillas komt superlatieven tekort voor Karim Benzema. De Franse spits maakte tegen Chelsea zijn tweede hattrick op rij in de Champions League en kan op mooie, ietwat merkwaardige woorden rekenen van de voormalig doelman. 

Benzema was de grote held in het gewonnen duel met Chelsea (1-3), waardoor Real Madrid met één been in de halve finale van het miljardenbal staat. Casillas toonde zijn waardering met een bijzondere post op Twitter. 

"K9 is Spiderman, K9 is Wolverine, K9 is de portier van het gebouw. ​​K9 is je beste vriend. K9 is je grootmoeder. K9 is de president van de Verenigde Staten. K9 is die instructeur met wie je skydivet. K9 is je beschermengel. K9 is God", schrijft Casillas op sociale media. 

Casillas speelde zes jaar lang samen met Benzema voordat hij in 2015 naar FC Porto vertrok. De doelman hing in 2019 zijn voetbalschoenen aan de wilgen nadat hij aan een hartinfarct leed. Het moge duidelijk zijn dat de Spanjaard nog steeds een grote fan is van Real Madrid en zijn oude club op de voet volgt.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!