Nieuws

'AZ legt contact met PEC en doet bod voor eerste zomeraanwinst'

'AZ legt contact met PEC en doet bod voor eerste zomeraanwinst'

07-04-2022 08:07

AZ heeft een bod gedaan op Mees de Wit. De vleugelverdediger van PEC Zwolle staat in de belangstelling van meerdere clubs, maar de Alkmaarders hopen met De Wit de eerste zomeraanwinst vast te leggen, meldt De Telegraaf

PEC is als hekkensluiter bezig aan een stroef seizoen. De Wit valt echter in positieve zin op bij de Blauwvingers en dat is AZ niet onopgemerkt gebleven. De vleugelverdediger vond dit seizoen al vier keer het net en houdt zich in verdedigend opzicht ook staande. De kans is reëel dat PEC degradeert en het is onduidelijk of dit van invloed kan zijn op de vraagprijs van de Nederlander.

De Wit ligt tot 2023 vast bij PEC en heeft de optie om met één seizoen te verlengen. De verdediger speelde eerder in de jeugdopleiding van Ajax en arriveerde in Alkmaar na een avontuur bij het tweede elftal van Sporting Portugal. Zowel AZ als PEC hopen dat er een akkoord wordt bereikt, maar het is onduidelijk welke prijs de club uit Zwolle in gedachte heeft voor de vleugelverdediger. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!