Nieuws

Danjuma gefrustreerd ondanks treffer tegen Bayern: 'Kreeg nog een goede kans'

Danjuma gefrustreerd ondanks treffer tegen Bayern: 'Kreeg nog een goede kans'

07-04-2022 07:50

Arnaut Danjuma scoorde woensdagavond de enige treffer in het duel tussen Villarreal en Bayern München, maar is niet tevreden over zijn prestatie. De Nederlander miste een grote kans in de tweede helft en neemt dat zichzelf kwalijk. 

Danjuma tikte na acht minuten binnen tegen Der Rekordmeister in de kwartfinale van de Champions League. "We winnen van Bayern, dat is goed. Toch denk ik dat we nog veel beter kunnen", zegt Danjuma in gesprek met BT Sport. "Ik kreeg zelf ook een goede kans die ik niet afmaakte. Aan de andere kant is het misschien wel positief dat we winnen van Bayern en er zelfs dan nog dingen beter kunnen."

Bayern was niet bij machte om het de Spaanse ploeg moeilijk te maken en scoorde voor het eerst in dertig uitduels geen doelpunten. De laatste keer dat dit gebeurde was tegen het Paris Saint-Germain van Unai Emery, die nu coach is van Villarreal. "Ik weet niet of ik zijn plannen hier op tafel mag leggen. We moeten de return natuurlijk nog spelen. Ik kan je verzekeren dat Unai een tactisch meesterbrein is. Zijn strategie werkt altijd voor ons", zegt Danjuma over de trainer. 

Ondanks zijn vroege treffer is Danjuma niet geheel tevreden met zijn eigen spel. De Nederlander miste een grote kans in de tweede helft. "Daar ben ik nog steeds een beetje gefrustreerd door. Maar ik ben blij dat ik scoorde en het team aan een snelle voorsprong hielp", besluit de spits. Bayern mag op 12 april proberen de achterstand goed te maken tegen Villarreal in de Allianz Arena. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!