Nieuws

Geprezen Danjuma krijgt kritiek: Keep it simple en slaag met vlag en wimpel

Geprezen Danjuma krijgt kritiek: "Keep it simple en slaag met vlag en wimpel"

06-04-2022 23:42 Laatste update: 23:44

Marco van Basten was onder de indruk van het optreden van Arnaut Danjuma tegen Bayern München woendsdagavond, maar plaatst alsnog een kritische noot. De snelle Nederlander kon het niveau dat hij in de eerste helft haalde niet doortrekken.

Danjuma was goed voor het enige doelpunt van de wedstrijd, wat hem de gevierde man maakt. "Ik vind hem best wel goed, maar hij zakte een klein beetje weg", oordeelt Van Basten bij Ziggo Sport. "Al met al een beetje ongelukkig. Het mag allemaal iets beter. Het is wel een jongen die direct naar de goal speelt en dat mag ik wel."

Presentator Wytse van der Goot vult de voormalig spits aan door Danjuma 'Mbappé-light' te noemen. "Daar heeft hij wel iets van weg, ja", beaamt San Marco, waarna hij opnieuw zijn kritiek uit: "Sommige dingen moet hij echt simpeler doen. Keep it simple en slaag met vlag en wimpel", besluit Van Basten met een oude quote die hij van Rinus Michels heeft geleerd.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!