Nieuws

Opstellingen Villarreal en Bayern: grote namen op de Bayern-bank, Danjuma start

Opstellingen Villarreal en Bayern: grote namen op de Bayern-bank, Danjuma start

06-04-2022 20:07

De opstellingen van Villarreal CF en Bayern München zijn bekend. Julian Nagelsmann laat enkele grote namen op de bank, terwijl bij de Spanjaarden zoals verwacht Arnaut Danjuma in de basis begint.

Julian Nagelsmann kiest ervoor om Jamal Musiala in de basis te laten beginnen. Dit besluit van de Bayern-trainer gaat ten koste van onder meer Leon Goretzka en Leroy Sané. In de spits bij de Duitsers staat uiteraard Robert Lewandowski. De Pool kan vanavond zijn koppositie in het topscorersklassement van de Champions League verstevigen.

Bij Villarreal begint Oranje-international Danjuma in de basis. De Nederlander krijgt woensdagavond de kans om zijn woorden kracht bij de zetten. De Champions League topscorer van Villarreal aller tijden vertelde woensdag zichzelf een van de beste buitenspelers ter wereld te vinden. Tegen Bayern kan de oud-speler van NEC, Club Brugge en Bournemouth zich meten met de allerbeste verdedigers.

Om 21.00 trappen de twee ploegen af in Spanje. Op 12 april zal de return in Duitsland plaatsvinden en weten we wie de halve finale van het miljardenbal zal bereiken.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!