Bizarre beelden uit Nijmegen: tribune uitvak met Vitesse-fans stort in na derby

Bizarre beelden uit Nijmegen: tribune uitvak met Vitesse-fans stort in na derby

17 oktober - 17:25
Eredivisie 0 Reacties

Een deel van de tribune met Vitesse-fans is ingestort na de Gelderse derby. Dat gebeurde na afloop van de wedstrijd. Het lijkt erop dat er geen gewonden zijn gevallen.

Vitesse trok zondagmiddag aan het langste eind in de derby tegen NEC. Na het laatste fluitsignaal vierden de spelers van Arnhemmers dat uitgebreid met de meegereisde fans. Dat liep echter niet goed af: tijdens het feest begaf de tribune van de Goffert het plots.

Omroep Gelderland meldt dat er volgens aanwezige supporters 'flink gekraak' te horen was. Het is nog niet officieel bekend of er gewonden zijn, maar daar lijkt het momenteel niet op. Na de instorting van de tribune werd de Vitesse-fans verzocht om het uitvak te verlaten. De supporters feestten samen met de spelers na een korte pauze overigens gewoon door.

Vlak na het incident reageert Vitesse-aanvoerder Danilho Doekhi op het incident. "Gelukkig is er niemand gewond geraakt, maar dit kon slechter aflopen", vertelt hij voor de camera van ESPN. "Het was even schrikken."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie