Nieuws

Danjuma vol zelfvertrouwen: 'Ik hoor bij de beste buitenspelers ter wereld'

Danjuma vol zelfvertrouwen: 'Ik hoor bij de beste buitenspelers ter wereld'

06-04-2022 16:16 Laatste update: 16:32

Arnaut Danjuma neemt het woensdagavond met zijn Villareal op tegen Bayern München. In aanloop naar de kwartfinale van de Champions League heeft de aanvaller zich uitgelaten over zijn transfer naar Spanje, zijn huidige vorm en de stunt tegen Juventus.

"Ik denk dat ik op de goede plaats ben beland. Ik ben 25 jaar, speel in de Champions League bij een goed team uit een geweldige competitie. Maar ik ben nog niet op mijn eindpunt. We zijn pas begonnen", vertelt Danjuma in gesprek met The Guardian. De voormalig NEC-speler zit vol zelfvertrouwen. "Als je kijkt naar wat ik dit jaar heb bereikt, kan je eerlijk zeggen dat ik bij de beste buitenspelers van de wereld hoor."

Villareal wist het tweeluik met Juventus te winnen en plaatste zich zo voor de kwartfinales van het miljardenbal. "Mensen hadden dat niet verwacht, denk ik. Maar ik had het zelf wel verwacht, eerlijk gezegd." Danjuma is lovend over zijn trainer Unai Emery. "Hij is de kapitein op ons schip. Elke keer heeft hij weer een masterplan bedacht. Bij Juventus wisten we dat er vanzelf een kans zou komen. Alles wat in Turijn gebeurde, had Unai voorspeld."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!