Nieuws

Driessen doet opmerkelijke uitspraak: 'Antony is er gewoon bij in mei'

Driessen doet opmerkelijke uitspraak: 'Antony is er gewoon bij in mei'

06-04-2022 14:12

Ajax communiceerde dinsdag via de officiële kanalen het voorlopig zonder Antony te moeten stellen. De aanvaller liep bij de nationale ploeg van Brazilië een enkelblessure op en is mogelijk voor de rest van het seizoen uitgeschakeld. Valentijn Driessen verwacht daarentegen dat de dribbelaar gewoon mee kan doen wanneer het slot van de competitie aanbreekt.

De uitlatingen doet De Telegraaf-journalist in het item Koffie met Valentijn. "Hij ligt er wel een tijdje uit maar ik denk dat ze bij Ajax hebben gedacht van 'weet je, we zeggen gewoon eind april", aldus Driessen in het onderdeel van het programma Veronica Inside. "Daarna komt pas de belangrijkste periode voor Ajax, AZ-uit en Vitesse-uit."

Driessen weigert er naar eigen zeggen 'geld op in te zetten', maar verwacht dat Antony op tijd fit is voor de cruciale wedstrijden die de hoofdstedelingen spelen begin mei. Tot en met het einde van de competitie staan er nog zeven duels op het programma voor Ajax: zes in de Eredivisie en de bekerfinale tegen PSV.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!