Nieuws

'Prachtige overstap naar Premier League lonkt voor gewilde St. Juste'

'Prachtige overstap naar Premier League lonkt voor gewilde St. Juste'

06-04-2022 13:45

Volgens de doorgaans goed geïnformeerde BILD-journalist Christian Falk kan Jeremiah St. Juste zich in de zomer mogelijk opmaken voor een fraaie overstap naar de Premier League. Zowel West Ham United als Leicester City zouden de 1. FSV Mainz 05-mandekker maar wat graag naar Engeland halen, terwijl ook twee Bundesliga-clubs hem op de korrel hebben.

De 25-jarige St. Juste speelt sinds de zomer van 2019 voor de Bundesliga-club. Destijds kwam de centrumverdediger over van Feyenoord, dat om en na bij de acht miljoen euro ontving voor hem. In de kleine drie jaar dat St. Juste in Duitsland speelt is zijn marktwaarde omhooggeschoten. Het Duitse Transfermarkt.de schat zijn waarde momenteel in op zestien miljoen euro.

Bij de middenmoter is hij doorgaans basisspeler, hoewel hij dit seizoen langdurig buitenspel stond wegens een slepende schouderblessure. Momenteel is St. Juste de snelste speler in de Duitse competitie. Hij noteerde een topsnelheid van 36.63 kilometer per uur en laat daar onder snelheidsduivel Alphonso Davies van Bayern München achter zich.

Naast de interesse van de twee Premier League-subtoppers zouden volgens Falk ook Borussia Dortmund en Bayer Leverkusen de verrichtingen van hem nauwlettend in de gaten houden. Het is niet duidelijk welk bedrag zijn huidige werkgever voor hem verlangt.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!