'Ik heb het gevoel dat Tannane bij het grofvuil wordt gegooid door Vitesse'

'Ik heb het gevoel dat Tannane bij het grofvuil wordt gegooid door Vitesse'

17 oktober - 14:54
Eredivisie 0 Reacties

Khalid Sinouh is verbijsterd over de manier waarop Vitesse omgaat met Oussama Tannane. De 27-jarige creatieveling is teruggezet naar de beloftenploeg door coach Thomas Letsch.

Letsch ziet Tannane niet langer als basisspeler en is ontevreden over de inzet van de Marokkaan. Tannane kwam niet tot een akkoord met Vitesse over een contractontbinding, waardoor hij is verbannen uit het eerste elftal. Sinouh snapt daar weinig van. "Tannane heeft heel veel stront over zich heen gehad", begint de oud-doelman bij Goedemorgen Eredivisie.

"Vorig seizoen was hij heel belangrijk voor Vitesse", gaat Sinouh verder. "Hij heeft zich goed gedragen, net als Bazoer. Samen hebben ze hun ploeg naar de Conference League geloodst. Ik heb het gevoel dat Tannane dit seizoen bij het grofvuil wordt gegooid, omdat Vitesse niet het gewenste transferbedrag heeft gekregen voor hem.

"Hij heeft alles over zich heen gehad. Dat vind ik onterecht", stelt Sinouh. "Tannane is geen stoorzender geweest in de groep. Ik hoor dat Bazoer lastiger is, maar die speelt wel alles. En Tannane zit bij Jong Vitesse."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie