Opstellingen

Wijzigingen bij FC Groningen én Sparta voor beladen degradatiekraker

Wijzigingen bij FC Groningen én Sparta voor beladen degradatiekraker

17-10-2021 14:28

Ook de opstellingen van Sparta en FC Groningen zijn binnen. De nummers zestien en zeventien trappen om 14.30 uur af op Het Kasteel.

Tom Beugelsdijk stond de laatste weken langs de kant met een bovenbeenblessure. De stopper is nu fit en zit weer bij de selectie. Trainer Henk Fraser heeft nog geen plekje in de basis ingeruimd voor Beugelsdijk. Lennart Thy is weer terug in de Sparta-opstelling, waardoor Emanuel Emegha op de bank zit,

Bij Groningen is Paulos Abraham zijn basisplek kwijt, Laros Duarte speelt op zijn plek. Het wordt een bijzondere middag voor de middenvelder: hij speelt namelijk tegen zijn oude club.

Sparta en Groningen kunnen allebei wel een overwinning gebruiken. De twee ploegen staan in de onderste regionen van de Eredivisie en hebben zondagmiddag de kans om te klimmen op de ranglijst.

De opstellingen:

Sparta: Okoye; Abels, Vriends, Heylen, Jans; Auassar, Osman, Smeets; Mijnans, Thy, Van Crooy

Groningen: Leeuwenburgh; Dankerlui, Dammers, Kasanwirjo, Van Hintum; El Hankouri, De Leeuw, Duarte; Ngonge, Strand Larsen, Ngonge

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!