Nieuws

Slecht nieuws voor Juventus en De Ligt: Nederlander afwezig bij clash met Roma

Slecht nieuws voor Juventus en De Ligt: Nederlander afwezig bij clash met Roma

17-10-2021 14:38

Matthijs de Ligt moet het treffen tussen Juventus en AS Roma laten schieten. De Nederlandse stopper heeft een lichte hamstringblessure opgelopen, waardoor hij de wedstrijd vanaf de tribune zal moeten bekijken.

De naam van De Ligt staat niet op de lijst met geselecteerde Juve-spelers voor het duel met Roma. Dat is zuur voor de oud-Ajacied, aangezien hij de laatste weken zijn plekje in de Turijnse verdediging had veroverd. Het is niet duidelijk hoelang De Ligt precies uit de roulatie zal zijn. Het lijkt er echter op dat hij snel weer terug zal keren, aangezien het om een lichte blessure gaat.

Het is voor Juventus en De Ligt wenselijk dat de verdediger uit Abcoude snel weer fit is. Er staan namelijk belangrijke wedstrijden op het programma voor De Oude Dame: woensdag een Champions League-duel bij Zenit Sint-Petersburg, volgende week zondag de kraker tegen Internazionale.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!