Nieuws

Barcelona dicht bij contractverlening sterkhouder: 'Kwestie van dagen'

Barcelona dicht bij contractverlening sterkhouder: 'Kwestie van dagen'

05-04-2022 19:22

FC Barcelona is heel dicht bij een contractverlenging van Ronald Araújo. De Uruguayaanse verdediger zou naar verluidt binnen enkele dagen een nieuwe overeenstemming tekenen.

Dat meldt Fabrizio Romano. De doorgaans goed geïnformeerde sportjournalist laat weten dat de zaakwaarnemer van Araújo het nieuws heeft bevestigd. "De contractverlenging is erg dichtbij. We hebben er een goed gevoel over", aldus de zaakwaarnemer van de 23-jarige Uruguayaan. "Het gaat nu alleen nog maar om de laatste details. Het kan een kwestie van dagen zijn voordat het rond komt. Araújo wil bij Barcelona blijven. Daar gaan we voor."

Araújo ligt nog tot media 2023 vast in Catalonië. Volgens Spaanse media zouden Arsenal en Manchester United de centrale verdediger graag willen inlijven, maar dat lijkt nu van de baan. De kans is groot dat hij tot medio 2026 gaat tekenen bij Barcelona. De Spaanse grootmacht heeft meerdere spelers in de selectie, waaronder de talentvolle Gavi, die bijna uit hun contract lopen. De Catalanen hopen zo veel mogelijk spelers binnenboord te houden.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!