Nieuws

 Maduro verrast en kiest voor langer verblijf in Almere: 'Ik ben nog niet klaar'

Maduro verrast en kiest voor langer verblijf in Almere: 'Ik ben nog niet klaar'

05-04-2022 15:27 Laatste update: 16:54

Hedwiges Maduro heeft zijn contract bij Almere City verlengd. De oud-international kon rekenen op veel belangstelling, maar heeft gekozen voor een langer verblijf in Flevoland.

Maduro heeft aanbiedingen uit binnen- en buitenland naast zich neergelegd, meldt Almere op de clubkanalen. "Ik ben een geboren Almeerder en een gevoelsmens. Mijn gevoel zegt dat ik nog niet klaar ben in Almere en dat Almere nog niet klaar is met mij. Samen willen we geschiedenis schrijven. De kampioenen van de Onder 21 stromen door naar de A-selectie en ik heb enorm veel vertrouwen in de toekomst van deze club."

De algemeen directeur van Almere, John Bes, is blij met de keuze van Maduro. "Hedwiges heeft zich in de afgelopen jaren gemanifesteerd als een zeer talentvolle, hardwerkende trainer die zowel op individueel- als teamniveau aansprekende successen heeft geboekt. Het is mooi voor de club én voor Hedwiges dat hij zich verder kan ontwikkelen in een omgeving die hem goed past."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!