Nieuws

Ik begin op een punt te komen dat ik tegen het geïrriteerde aan begin te zitten

"Ik begin op een punt te komen dat ik tegen het geïrriteerde aan begin te zitten"

05-04-2022 13:00

Nick Olij gaat momenteel door zwaar weer met NAC Breda. De doelman, die individueel prima presteert, kreeg maandagavond een nieuwe collectieve domper te verwerken. De Bredanaren kregen in de laatste minuut de deksel op de neus tegen Jong FC Utrecht (1-0).

"Ik ben op het punt gekomen dat ik wel tegen het geïrriteerde aan begin te zitten", liet Olij los in gesprek met BN de Stem. De doelman probeert het positieve er nog van in te zien, maar weet dat het anders moet. "Ik geloof nog steeds dat we de kwaliteiten in huis hebben om dit soort wedstrijden te winnen. Maar in deze fase moet echt alles opzij gezet worden om überhaupt nog de play-offs te halen."

"We moeten nu een plan gaan creëren”, vervolgt Olij zijn verhaal. Na 33 wedstrijden gaat het met pieken en dalen voor de Parel van Het Zuiden. "Promoveren is iets waar iedereen in gelooft. En dan moeten we dat met volle overtuiging op gaan pakken en uit gaan voeren. Het wordt tijd dat we gaan winnen", besluit de sluitpost.

NAC staat momenteel op een schramele negende positie in de Keuken Kampioen Divisie, een plek die geen recht geeft op de play-offs voor promotie naar de Eredivisie. In laatste vijf wedstrijden tegen VVV-Venlo, Almere City FC, FC Dordrecht, TOP Oss en Excelsior moet het gaan gebeuren voor de ploeg van Edwin de Graaf.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!