Nieuws

VI: 'Terugkeer van Neres als vervanger van Antony is vrijwel uitgesloten'

VI: 'Terugkeer van Neres als vervanger van Antony is vrijwel uitgesloten'

05-04-2022 12:14

Een tijdelijke terugkeer van David Neres naar Ajax is direct de kop ingedrukt, weet Voetbal International. De Amsterdammers kregen dinsdagochtend het nieuws dat Antony zich de komende tijd in de ziekenboeg zal bevinden, waardoor rechtsbuitens momenteel schaars zijn in de selectie van Erik ten Hag.

Antony kan de gehele maand april niet in actie komen voor Ajax, en misschien is het zelfs wel einde seizoen. Waar de ene Braziliaan nu tijdelijk uit beeld verdwijnt, denkt men gelijk aan een andere. Neres maakte afgelopen winter de overstap naar Shakthar Donetsk, maar speelt op dit moment geen wedstrijden door de oorlogssituatie. Een terugkeer naar Amsterdam ligt daarom voor de hand, maar het management van Neres meldt dat 'dit scenario vrijwel uitgesloten is', weet VI.

Het uitblijven van de in Oekraïne verkerende Braziliaan, betekent dat Steven Berghuis momenteel de enige optie op de rechterflank is voor Ajax. De Oranje-international heeft zijn draai gevonden op de nummer tien positie, maar afgelopen zondag stond hij weer op rechtsbuiten in de uitwedstrijd tegen FC Groningen (1-3). Als het een beetje meezit zou Mohamed Ihattaren zich ook nog aan kunnen dienen op die positie, maar die kans lijkt erg klein.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!