Nieuws

Giftige Ibrahimovic is niet blij met de arbitrage na doelpuntloos gelijkspel Milan

Giftige Ibrahimovic is niet blij met de arbitrage na doelpuntloos gelijkspel Milan

05-04-2022 11:28 Laatste update: 12:01

AC Milan liet maandagavond kostbare punten liggen in de spannende strijd in de hoogste regionen van de Serie A. De Milanezen kwamen niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel tegen Bologna FC, wat grote ergernis opriep bij Zlatan Ibrahimovic. De Zweed werd giftig door het tijdrekken van de tegenstander.

Aan kansen geen gebrek voor AC Milan, dat het in het eigen San Siro opnam tegen Bologna. De ploeg van Stefano Pioli loste welgeteld 33 schoten op het doel van Bologna-doelman Lukasz Skorupski, maar een doelpunt bleef uit. Ibrahimovic verving zijn collega-spits Olivier Giroud in de zeventigste minuut, maar ook hij wist de ban niet te breken.

Naarmate het eind van de wedstrijd in zicht kwam, begon de nummer twaalf van de Serie A steeds meer tijd te rekken. Zlatan, die inmiddels enigzins gehavend in het veld stond door een flinke botsing met Gary Medel, feliciteerde de scheidsrechter op cynische wijze omdat hij volgens hem niet goed genoeg ingreep.

Het verbale commentaar van Ibrahimovic zorgde niet voor het beoogde effect en Milan liet twee dure punten liggen in de strijd om de Scudetto. Il Rossoneri staat momenteel nog fier aan kop in de Serie A, maar ziet Napoli naderen tot één punt verschil. Ook Internazionale ziet weer kansen op de titel na de winst op Juventus. Het verschil met de stadsgenoot bedraagt momenteel vier punten, maar Inter heeft nog één inhaalwedstrijd tegoed waardoor het potentiele verschil slechts één punt bedraagt.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!