Ten Hag blij met 'uitstekende' Neres bij Ajax: 'Zo ken ik hem ook'

Ten Hag blij met 'uitstekende' Neres bij Ajax: 'Zo ken ik hem ook'

17 oktober - 12:55
Eredivisie 0 Reacties

Erik ten Hag is blij met de invalbeurt van David Neres op bezoek bij sc Heerenveen. De Ajax-coach vindt dat Neres zich niet van zijn beste kant liet zien voor de interlandperiode, maar Ten Hag ziet dat er iets is veranderd bij de Braziliaanse aanvaller.

Ten Hag vond het optreden van de international voor de interlandperiode tegen echter FC Utrecht onvoldoende. "We waren niet tevreden over zijn spel tegen FC Utrecht", legt hij op de persconferentie uit. "Maar wat Neres vandaag liet zien, vond ik uitstekend en zo ken ik hem ook. Hij was balvast en creatief. Hij verscheen ook op het juiste moment voor het doel."

Neres maakte in Friesland de 0-2 voor Ajax, waardoor de Amsterdammers niet meer hoefden te vrezen voor Heerenveen. Bij ESPN gaat Ten Hag ook in op de international. "Hij heeft het niet afgedwongen in de grote wedstrijden. We verwachten meer. In balbezit, maar zeker ook in het pressen. En aanvallend. Daar heb ik hem op aangesproken. En als ik dan zie hoe hij het vertaalt vandaag... Dat willen we van hem zien en eisen we van al onze spelers. Als hij dat doet, is hij kandidaat om te spelen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie