Opstellingen

AZ-coach Jansen kiest opnieuw voor succesformatie, Utrecht met één wijziging

AZ-coach Jansen kiest opnieuw voor succesformatie, Utrecht met één wijziging

17-10-2021 12:15

FC Utrecht-trainer René Hake heeft één wijziging doorgevoerd in zijn opstelling voor het treffen met AZ. Pascal Jansen, de coach van de Alkmaarders, houdt vast aan zijn vaste formatie van de laatste weken.

Bij Utrecht heeft Mimoun Mahi een plekje in de basis veroverd. Daardoor moet Moussa Sylla de wedstrijd vanaf de bank gaan volgen. Quinten Timber neemt net als tegen Ajax ook plaats op de bank. Oud-AZ'er Joris van Overeem behoudt daardoor zijn plekje in de opstelling.

AZ gaat ongewijzigd aan de aftrap verschijnen tegen Utrecht: Jansen kiest voor dezelfde namen als tegen SC Cambuur twee weken geleden. Daardoor vormen Albert Gudmundsson, Vangelis Pavlidis en Jesper Karlsson opnieuw de AZ-aanval.

AZ en Utrecht trappen om 12.15 uur af in het AFAS Stadion. De thuisploeg staat momenteel dertiende, terwijl Utrecht de derde plek bezet.

De opstellingen

AZ: Vindahl; Sugawara, Hatzidiakos, Martins Indi, Wijndal; Midtsjo, Clasie, De Wit; Gudmundsson, Pavlidis, Karlsson

FC Utrecht: Paes; Warmerdam, Van der Hoorn, Janssen, Van der Maarel; Van Overeem, Maher, Ramselaar, Van de Streek; Mahi, Douvikas

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!