Nieuws

Fortuna uitgefloten door eigen publiek: 'Ten Hag zei daar gisteren al iets over'

Fortuna uitgefloten door eigen publiek: 'Ten Hag zei daar gisteren al iets over'

03-04-2022 18:55 Laatste update: 19:02

Fortuna Sittard verloor zondagmiddag van Heracles Almelo (0-2) en kon daardoor rekenen op een luid fluitconcert vanaf de tribune. Zian Flemming vindt het jammer en stelt dat de spelers de steun hard nodig hebben, vertelt hij voor de camera van ESPN.

"Volgens mij heeft Erik ten Hag daar gisteren al iets over gezegd en daar sluit ik me bij aan", doelt Flemming op de fluitconcerten richting Daley Blind. "Supporters mogen natuurlijk gewoon hun onvrede uiten als het niet goed is, maar in het clubbelang denk ik dat we ze hard nodig hebben, vooral hier thuis, dan is het lekker om een twaalfde man te hebben."

Na het laatste fluitsignaal maakte Flemming tijdens zijn ereronde nog wegwerpgebaren richting de supporters van Fortuna. "Na zo'n wedstrijd wil je het liefst gewoon naar binnen en tegen helemaal niemand praten. Maar wij zijn dankbaar dat er zoveel supporters zijn gekomen, ook vandaag in groten getale, dan is het niet meer dan normaal om het rondje te maken. Over het geheel wat het positief, maar aan die kant was het anders. Dat je je onvrede uit, vind ik niet erg, maar het was meer de manier waarop", aldus de aanvaller.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!