Ten Hag stipt twee verbeterpunten aan voor Ajax: 'Dat was niet best'

Ten Hag stipt twee verbeterpunten aan voor Ajax: 'Dat was niet best'

16 oktober - 22:10
Eredivisie 0 Reacties

Erik ten Hag was niet helemaal tevreden na de 0-2 zege van zijn Ajax bij sc Heerenveen. De oefenmeester van de Amsterdammers had twee dingen aan te merken op zijn spelers.

De verslaggever van ESPN vroeg Ten Hag of hij verbeterpunten had voor zijn ploeg. “Niet zo heel erg veel, maar twee dingen. Eén is dat je toch twee counters toelaat, dat is een minpuntje. Twee is het verzilveren van de kansen, want ik denk dat het bij de rust al 0-3 had moeten staan. In de tweede helft stonden onze middenvelders te hoog, waren we te snel de bal kwijt en lag het middenveld opeens helemaal open. Dat is niet best.”

De zege in het Abe Lenstra Stadion, behaald door goals van Sébastien Haller en David Neres, is volgens de oefenmeester een bewijs dat zijn ploeg heeft geleerd van de nederlaag tegen FC Utrecht van twee weken geleden. “Je kunt het je tegen een ploeg als FC Utrecht niet veroorloven om met de houding te spelen zoals wij deden, dus ons zelfvertrouwen was misschien wat doorgeslagen. Onacceptabel. Dan kun je tegen schade aanlopen en dat is gebeurd.”

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie