Nieuws

Van de Beek leeft naar wedstrijd toe: 'Hebben vandaag een grote mogelijkheid'

Van de Beek leeft naar wedstrijd toe: 'Hebben vandaag een grote mogelijkheid'

03-04-2022 14:38

Donny van de Beek staat met Everton zondagmiddag tegenover West Ham United. De Nederlandse middenvelder mag weer eens in de basis starten en spreekt van een gouden kans om de degradatiezone te verlaten op bezoek in Londen. 

Van de Beek spreekt voor de wedstrijd met Sky Sports. "We moeten vanaf nu echt wedstrijden winnen, aangezien de plek waar we nu staan (zeventiende, red.). Je kan aan iedereen zien dat de interlandpauze ons goed heeft gedaan. We hebben een zware periode achter de rug."

Manager Frank Lampard was niet te spreken over de recente prestaties van de ploeg. Van de Beek snapt de kritiek van de Chelsea-legende. "Ik denk dat iedereen moet opstaan en verantwoordelijkheid moet tonen. Dat is de enige manier waarop je wedstrijden kan winnen. We moeten allemaal onze verantwoording nemen", besluit de middenvelder uit Nijkerkerveen.

The Toffees gaan zondagmiddag op bezoek bij West Ham United en trapt om 15.00 uur af in het Olympisch Stadion in Londen. Everton staat drie punten boven de play-off-streep voor degradatievoetbal en kan een resultaat goed gebruiken. The Hammers staan keurig achtste in de Premier League en zien een voorsprong van elf punten op nummer negen Leicester City. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!