Nieuws

Van Wolfswinkel ondanks twee treffers blij met wissel: 'Voelde me niet zo lekker'

Van Wolfswinkel ondanks twee treffers blij met wissel: 'Voelde me niet zo lekker'

02-04-2022 22:07 Laatste update: 22:25

Ricky van Wolfswinkel scoorde twee keer in het spektakelstuk tussen FC Twente en PSV (3-3), maar werd na zeventig minuten naar de kant gehaald. Volgens de spits van de Tukkers had dat met ziekte te maken. 

Na de spectaculaire wedstrijd stond Van Wolfswinkel ESPN te woord en kwam zijn wissel ter sprake. "Ik was daar eigenlijjk best wel blij mee. Ik moet eerlijk zeggen: ik voelde me niet zo lekker in de rust", gaf de goaltjesdief toe. 

"Voordat ik op camera midden op het veld ga overgeven... Nee, laat ik dan maar naar de kant gaan. Ik had last van mijn buik. Kan gebeuren", vervolgde de spits. Uiteindelijk moest Twente genoegen nemen aan één punt na de comeback van PSV. 

Ondanks de remise is Twente nog volop in de race om direct Europees voetbal. De ploeg van Ron Jans staat momenteel vijfde, maar kan nog de jacht op plek drie en vier inzetten die recht geeft om de play-offs te ontwijken. "We staan waar we staan. En verdiend, denk ik. Als we eindigen waar we nu staan, doen we het heel goed. Maar er is ruimte en er zijn mogelijkheden", aldus de spits, die inmiddels veertien treffers op zijn naam heeft staan. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!