Opstellingen

De opstelling van PSV: Gakpo en Madueke keren terug in formatie van Schmidt

De opstelling van PSV: Gakpo en Madueke keren terug in formatie van Schmidt

16-10-2021 20:53

Roger Schmidt heeft voor een logische opstelling gekozen voor het duel van PSV met PEC Zwolle. De Duitse oefenmeester laat Noni Madueke, die de afgelopen wedstrijden moest toekijken met een blessure, zijn rentree maken.

De Engelse aanvaller vormt samen met Cody Gakpo, die ook hersteld is van zijn hersenschudding, en Mario Götze het drietal creatievelingen dat spits Eran Zahavi van aanvoer moet gaan voorzien. Op het middenveld is Marco van Ginkel en Ibrahim Sangaré het vaste duo en achterin heeft Schmidt geen verrassingen in petto.

Art Langeler, trainer van PEC en vier jaar lang hoofd jeugdopleidingen van PSV, keert terug in Eindhoven met een gewijzigde opstelling ten opzichte van die van de laatste weken. Zo maakt vleugelaanvaller Luka Adzic zijn basisdebuut voor de Blauwvingers en keert Kenneth Paal terug in het basiselftal. De linksback zat de afgelopen wedstrijden vaak op de bank.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!