Nieuws

Zahavi voor het eerst Speler van de Maand, Gravenberch pakt talentenprijs

Zahavi voor het eerst Speler van de Maand, Gravenberch pakt talentenprijs

01-04-2022 18:40 Laatste update: 18:50

Eran Zahavi is uitgeroepen tot de Speler van de Maand maart van de Eredivisie. De Israëlische spits was vrijwel elke wedstrijd in maart belangrijk voor PSV en scoorde aan de lopende band. ESPN reikte vrijdag de prijs uit aan de spits. 

Zahavi scoorde in de maand maart op drie fronten voor PSV. Zowel in de KNVB beker, de Conference League en in de Eredivisie was de Israëliër trefzeker. In de Eredivisie scoorde Zahavi tegen Heracles Almelo, FC Utrecht en Fortuna Sittard. Zahavi kreeg de prijs uitgereikt op trainingscomplex De Herdgang. 

Ryan Gravenberch werd beloond met de Talent van de Maand-prijs. De tiener kende een moeilijke periode bij Ajax, maar heeft zich de laatste tijd teruggeknokt in het eerste elftal van de Amsterdammers en blonk uit in een aantal wedstrijden in maart. Vooral de wedstrijd tegen Cambuur was tekenend, waarin Gravenberch in de slotfase verwoestend uithaalde en de winnende treffer maakte. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!