Nieuws

'U-turn lonkt bij situatie Dembélé: eerste gesprek met Barça heeft plaatsgevonden'

'U-turn lonkt bij situatie Dembélé: eerste gesprek met Barça heeft plaatsgevonden'

01-04-2022 10:49

Ousmane Dembélé blijft de gemoederen bezighouden bij FC Barcelona. Het lijkt erop dat de Fransman toch wil blijven bij de Catalanen.

L’Équipe weet te melden dat Dembélé een ommekeer heeft gemaakt sinds het zo goed draait met hem en Barcelona. De Franse krant meldt dat er contact is gelegd door kamp-Dembélé met de Catalanen. Het dagblad schrijft dat de vleugelflitser openstaat voor een gesprek en dat Barça inmiddels al telefonisch respons heeft gegeven.

Volgens El Mundo Deportivo heeft Dembélé in de kleedkamer van de Catalanen al gezegd dat hij graag wil blijven in Camp Nou.

Dat de Frans international tóch wil blijven heeft alles te maken met zijn opleving onder de nieuwe trainer Xavi Hernández. De Spanjaard bleef Dembélé altijd het vertrouwen geven en stelde hem steevast op in de basis. De Fransman laat steeds meer zien waarom Barcelona 140 miljoen euro voor hem betaalde in 2017/2018.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!