Nieuws

Oude bekende hoopt terug te keren bij Twente: 'Beide partijen kunnen profiteren'

Oude bekende hoopt terug te keren bij Twente: 'Beide partijen kunnen profiteren'

01-04-2022 10:30

Kamohelo Mokotjo wil terugkeren bij FC Twente. In januari kwam het nieuws naar buiten dat de Zuid-Afrikaan dat dit toen al zou gebeuren, maar al snel bleek dat dit toen nog te vroeg kwam.

Mokotjo was aan zijn knie geopereerd en verkeerde nog middenin zijn revalidatieproces. "Ik denk niet dat FC Twente de hele situatie wist", geeft de middenvelder toe tegenover 1Twente. "Ze wisten wel dat ik niet fit was. Maar dat is gebeurd, ik had ook verwacht eerder hersteld te zijn."

De oud-Feyenoorder hoopt dit seizoen nog op het trainingsveld te kunnen staan bij de Tukkers. "Daar ziet het wel naar uit. Hopelijk heb ik dan een paar weken met het team. Van daaruit zal een beslissing worden genomen."

Mokotjo wil graag weer voor Twente spelen, maar kan nog niet met zekerheid zeggen of dit gaat gebeuren. "We hebben plannen waar beide partijen van kunnen profiteren. Het gevoel is heel belangrijk. Ik ben bij een club waar ik echt van hou om voor te spelen."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!