Nieuws

De Jong geniet van Barça-publiek: Loek, Loek, Loek. Zo noemen ze dat ja

De Jong geniet van Barça-publiek: "Loek, Loek, Loek. Zo noemen ze dat ja"

01-04-2022 09:25

Luuk de Jong heeft bij FC Barcelona geen basisplaats, maar is inmiddels wel erg geliefd bij het publiek. De spits begon lastig, maar geniet nu van de momenten dat hij wordt toegezongen in Camp Nou.

"Loek, Loek, Loek. Zo noemen ze dat ja", aldus De Jong tegenover Ziggo Sport. "Dat geeft elk moment weer even kippenvel. Als ik al begin aan de warming-up dan is dat prachtig. Ik kan er trots op zijn dat ik het zelf zo heb omgedraaid."

"De fans staan nu achter me en steunen me. Ik denk dat een heleboel dat altijd al wel deden hoor, alleen er zullen altijd fans zijn die wat morren. Nu merk je in ieder geval helemaal dat ze op het puntje van hun stoel gaan zitten als ik erin kom, want misschien gaat er iets gebeuren."

Hoewel De Jong begin dit jaar nog regelmatig aan spelen toekwam bij de Catalanen, speelt de spits sinds de terugkeer van Memphis Depay nog maar nauwelijks. De laatste drie duels van Barça bleef de Sevilla-huurling de gehele wedstrijd op de bank.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!