Nieuws

'Van mij mag PSV alle wedstrijden winnen, alleen die ene tegen ons niet'

'Van mij mag PSV alle wedstrijden winnen, alleen die ene tegen ons niet'

01-04-2022 07:27 Laatste update: 07:27

Lars Unnerstall kijkt uit naar het treffen met titelkandidaat PSV. De Duitse sluitpost neemt het zondag met FC Twente op tegen zijn oude werkgever. Unnerstall was geen vaste waarde in de basisopstelling van Roger Schmidt, maar hij koestert allesbehalve revanchegevoelens.

"Ze doen het goed, staan nog dicht bij Ajax en kunnen nog kampioen worden, de beker winnen en de Conference League", trapt Unnerstall af in gesprek met De Telegraaf. "Ik hoop dat PSV kampioen wordt. Dat gun ik ze zeker. Van mij mogen ze alle wedstrijden winnen, alleen die ene tegen ons niet."

De Duitse sluitpost koestert geen revanchegevoelens richting PSV. "Ik heb een mooie tijd gehad bij PSV en kijk er met plezier op terug. Natuurlijk wil je liever keepen dan op de bank zitten. Maar Schmidt is wel altijd eerlijk geweest tegen mij en heeft het goed uitgelegd. Hij heeft aangegeven dat hij de voorkeur gaf aan een keeper die beter meevoetbalt en dat de keuze daarom niet op mij viel."

Unnerstall weet op dit moment nog niet waar zijn toekomst ligt. "Ik ben helemaal niet bezig met andere clubs. Zoals ik er nu in sta, wil ik graag zo lang mogelijk bij FC Twente blijven. Al heb ik wel geleerd dat je in het voetbal nooit nooit mag zeggen. Maar normaal gesproken blijf ik lekker bij FC Twente."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!