Nieuws

Koeman krijgt opnieuw een trap na: 'Hij was respectloos naar mij toe'

Koeman krijgt opnieuw een trap na: 'Hij was respectloos naar mij toe'

31-03-2022 19:04

Ronald Koeman heeft een trap nagekregen van Miralem Pjanic. De Bosniër geeft in een uitgebreid interview met La Gazzetta dello Sport aan dat het voor geen meter boterde tussen de twee.

De middenvelder, tegenwoordig actief op huurbasis voor Besiktas, bewaart geen al te beste herinnering aan Koeman. "Ik kon niet werken met Koeman, hij was respectloos naar mij toe. Ik denk dat Laporta echt een geweldige beslissing heeft genomen door Xavi in dienst te nemen. Nu is de groep sterk en verenigd en weet iedereen wat hun taak is", stelt Pjanic in de roze sportkrant.

De voormalig Juventus-vedette geeft aan een terugkeer naar Italië niet uit te sluiten. "Ik mis het", vertelt hij. "Daarnaast heb ik eerder geweldig samengewerkt met Allegri, ik respecteer hem als coach en nog meer als man. Het zou gek voelen voor mij om hem te bekritiseren. Ik denk dat hij de juiste persoon is voor Juventus en de resultaten laten zien dat hij het goed doet", aldus Pjanic.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!