Nieuws

'Ook Feyenoord lost vrijkomende trainersposities intern op: coach O21 bekend'

'Ook Feyenoord lost vrijkomende trainersposities intern op: coach O21 bekend'

31-03-2022 18:39 Laatste update: 18:56

Volgens het Algemeen Dagblad wordt Melvin Boel de opvolger van Sipke Hulshoff bij Feyenoord Onder 21. Een jaar geleden stond de trainer nog op de nominatie om ontslagen te worden bij de Rotterdammers.

Donderdagmiddag kwam het nieuws naar buiten dat Hulshoff komend seizoen assistent wordt van Arne Slot bij Feyenoord 1. Daardoor ontstond er een vacature voor het trainerschap van Feyenoord O21. Het AD maakt nu bekende dat de Rotterdammers Boel doorschuiven vanuit Feyenoord Onder achttien.

Vorig jaar leek Boel nog te moeten vertrekken uit Rotterdam-Zuid. Toenmalig hoofd-jeugdopleidingen Stanley Brard verstuurde een mail met daarin het bericht dat de trainer mocht vertrekken per abuis aan Boel zelf. Brard is inmiddels zelf vertrokken bij Feyenoord.

Door het doorschuiven van Boel komt er een plekje vrij op de bank van Feyenoord O18. Wie daar trainer zal gaan worden is nog onbekend.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!