Nieuws

Jong Oranje-talent: 'Ben klaar om te laten zien wat ik kan bij Liverpool'

Jong Oranje-talent: 'Ben klaar om te laten zien wat ik kan bij Liverpool'

31-03-2022 17:33

Sepp van den Berg heeft nog steeds goede hoop dat hij kan doorbreken bij Liverpool. De international van Jong Oranje wordt sinds januari vorig jaar verhuurd aan Preston North End door The Reds.

"Alles is mogelijk", aldus Van den Berg tegenover het Algemeen Dagblad. "Ook opnieuw verhuren." De verdediger in 2019 de overstap van PEC Zwolle naar Liverpool maakte, is zich bewust van zijn kwaliteiten. "Voor mijn gevoel ben ik klaar om te laten zien wat ik kan. Ik speelde de laatste anderhalf jaar bij Preston alles en ontwikkelde me goed."

Komende zomer moet Van den Berg zich weer bij Liverpool-manager Jürgen Klopp melden. "Hopelijk kan ik een goede indruk achterlaten. Dan zien we wel waar het eindigt. Maar vergeet niet dat ik nog maar 20 ben. Ik heb alle tijd."

De Nederlander heeft nog een contract voor twee jaar op Anfield Road. Tot op heden speelde Van den Berg vier duels voor de club waar ook Oranje-captain Virgil van Dijk onder contract staat.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!