Nieuws

Balotelli klaar voor terugkeer Serie A: 'Deze glimlach zegt alles, toch?'

Balotelli klaar voor terugkeer Serie A: 'Deze glimlach zegt alles, toch?'

31-03-2022 09:20 Laatste update: 09:25

Mario Balotelli denkt aan een terugkeer in de Serie A. De Italiaanse spits werd door Roberto Mancini niet opgeroepen voor de nationale ploeg, maar abitieus blijft Balotelli zeker.

Aan het begin van het seizoen tekende Balotelli een contract bij het Turkse Adana Demirspor. De Italiaan heeft inmiddels al twaalf doelpunten achter zijn naam staan en leverde dit seizoen zes assists. "Spelen in Turkije is een goede uitdaging voor me", vertelt Balotelli in gesprek met Sky Sport Italia. "Ik ben veel uitdagingen aangegegaan in mijn leven en heb het hier erg naar mijn zin. In Turkije zijn de fans erg loyaal en gehecht aan de teams. Ze behandelen je op een fantastische manier."

Ondanks dat Balotelli het erg naar zijn zin heeft in Turkije, kijkt hij uit naar een volgend avontuur. Sky Sport Italia vraagt de voormalig spits van onder meer Internazionale en AC Milan of hij een terugkeer naar de Serie A zou zien zitten. Er verschijnt een grote grijns op het gezicht van Balotelli: "Deze glimlach zegt alles, toch?"

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!