Nieuws

Busquets hoopt op verzoening: 'Zou hem direct de aanvoerdersband geven'

Busquets hoopt op verzoening: 'Zou hem direct de aanvoerdersband geven'

31-03-2022 08:32 Laatste update: 08:38

Sergio Busquets mist zijn maatje Lionel Messi bij FC Barcelona. De aanvoerder van Blaugrana heeft nog altijd enorm veel bewondering voor de Argentijnse superster en hoopt op een verzoening met hem. 

Oud-ploeggenoot Busquets vindt het nog steeds jammer dat de Argentijnse superster Barcelona heeft verlaten. "Natuurlijk, ik mis hem. Zowel op het veld als daarbuiten", laat Busquets optekenen door RAC1. "Wat hij ons heeft gegeven... Na zoveel jaren is het normaal om hem te missen. Ik weet zeker dat hij mij ook mist."

Busquets hoopt op een verzoening met zijn Argentijnse vriend. "Ik wens hem het beste in Parijs, maar ik hoop dat hij terugkomt", zegt de Spaans international. "Tegelijkertijd weet ik ook hoe moeilijk dat zal worden. Toen Xavi zei dat de deuren voor hem altijd openstaan, kan je wel voorstellen hoe blij ik me voelde. Ik zou hem direct de aanvoerdersband geven. Messi kan rekenen op mijn bewondering en respect."

Messi verkaste afgelopen zomer naar Paris Saint-Germain om het sterrenensemble van zijn landgenoot Mauricio Pochettino te versterken. Top op heden blijkt dit nog geen goed huwelijk te zijn. Een paar weken geleden werd het dieptepunt bereikt: Messi werd in de thuiswedstrijd tegen Girondins de Bordeaux uitgefloten door de fanatieke aanhang van PSG.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!