Nieuws

Van Bommel laat het niet om te sneren naar Wolfsburg: 'Toch niet zo slecht gedaan'

Van Bommel laat het niet om te sneren naar Wolfsburg: 'Toch niet zo slecht gedaan'

30-03-2022 15:18

Mark van Bommel heeft in de Duitse media een plaagstoot uitgedeeld aan zijn oude club VfL Wolfsburg. De trainer keek dinsdagavond terug op zijn kortstondige verblijf in Duitsland.

Van Bommel zat in de studio van ARD als analist voor het duel tussen Nederland en Duitsland (1-1), toen Wolfsburg aan bod kwam. "Als je naar de ranglijst kijkt, heb ik het niet slecht gedaan", aldus de voormalig Oranje-international. "Ik kan veel vertellen over wat er bij Wolfsburg is gebeurd, maar dat doe ik niet."

Wolfsburg staat momenteel op een dertiende plaats in de Bundesliga. Toen Van Bommel eind oktober werd ontslagen in de Volkswagenstad, stonden de Duitsers nog op een negende plek. De club had toen een achterstand van vier punten op de Champions League-plekken, terwijl dit er nu tien zijn.

Bondscoach
Ook een eventueel bondscoachschap bij Oranje kwam aan bod. Van Bommel (44) vindt het nog niet het juiste moment daarvoor. "Nee nu nog niet. Ik ben nog steeds jong. Het is nog te vroeg voor het nationale team."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!