Nieuws

FC Twente hakt knopen door: tweetal moet weg, Streuer geeft toelichting

FC Twente hakt knopen door: tweetal moet weg, Streuer geeft toelichting

30-03-2022 07:37 Laatste update: 10:44

FC Twente neemt na dit seizoen afscheid van Giovanni Troupée en Godfried Roemeratoe. Wout Brama en Jesse Bosch mogen een nieuwe aanbieding verwachten en ook de opties in de contracten van Luca Everink en Julio Pleguezuelo zullen worden gelicht.

Brama moet wel fit blijven als hij wil blijven bij de club uit Enschede. "Als dat het geval is, willen we graag met hem verder", vertelt technisch directeur Jan Streuer tegenover Tubantia. FC Twente wil Bosch ook graag behouden, maar zijn salaris wordt te hoog als de optie in zijn contract wordt gelicht. "En gelukkig snapte Jesse dat ook. Wij willen hem graag houden en dan is het aan hem, wat hij straks wil."

Streuer heeft daarnaast knopen doorgehakt, wat negatief uitpakt voor Troupée en Roemeratoe. "Giovanni is een heel fijne jongen, die nooit verzaakt, ook niet op de trainingen. Maar hij verdient het om wekelijks ergens te spelen", zegt Streuer, die Roemeratoe ook niks kan beloven. "We kunnen hem geen plekje op ons middenveld aanbieden", aldus de technisch directeur.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s