Nieuws

Contractnieuws uit Waalwijk: drietal ziet verbintenis niet worden verlengd

Contractnieuws uit Waalwijk: drietal ziet verbintenis niet worden verlengd

29-03-2022 16:36

RKC Waalwijk heeft dinsdag bekend gemaakt dat de toekomst van Vurnon Anita, Juriën Gaari en Hans Mulder niet zeker is bij de club. Er is wel positief nieuws voor Luuk Wouters, zijn contract wordt met een jaar verlengd.

Clubs zijn volgens de CAO Betaald Voetbal verplicht om voor 1 april duidelijkheid te geven over een aflopend contract. Ook RKC heeft dus met een aantal spelers gesproken en heeft besloten om de optie in het contract van Luuk Wouters te lichten. Dat valt te lezen op de clubsite. Daardoor ligt de verdediger tot medio 2023 vast in het Mandemakers Stadion.

Voor Anita, Gaari en Mulder is er nog geen duidelijkheid. Dat drietal loopt deze zomer uit hun contract en heeft te horen gekregen dat de verbintenis formeel wordt opgezegd. In een later stadium kan RKC echter alsnog met ze in gesprek en het is ook de bedoeling dat dat zal gaan gebeuren. Wellicht is er ook voor het drietal nog toekomst in Waalwijk.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!