Nieuws

'PSV zet in op oude bekende om spitsenprobleem volgend seizoen op te lossen'

'PSV zet in op oude bekende om spitsenprobleem volgend seizoen op te lossen'

29-03-2022 13:18

PSV zou nog steeds interesse hebben om Luuk de Jong over te nemen van Sevilla deze zomer, meldt Voetbal International. De spoeling qua spitsen is dun na dit seizoen bij de Eindhovenaren.

'PSV wil één of misschien zelfs twee nieuwe spitsen aantrekken', aldus VI. 'Een ervaren aanvaller en een jonge spits die er toch ook direct zal kunnen staan. Contact met Luuk de Jong is er altijd, maar de dertigjarige aanvaller heeft na dit seizoen bij Barcelona nog een contract voor een jaar bij Sevilla. Toch staat De Jong nog altijd zeer hoog op het wensenlijstje.'

Eran Zahavi heeft een aflopend contract bij PSV en dit wordt naar verwachting niet verlengd. Het is zeer waarschijnlijk dat ook Maxi Romero vertrekt uit Eindhoven. Dan blijft alleen de na dit seizoen nog een jaar gehuurde Carlos Vinícius over. De Braziliaan wordt echter niet als een onbetwiste basisspeler gezien. Aankomend algemeen directeur Marcel Brands en technisch directeur John de Jong hopen daarom op de aan FC Barcelona verhuurde De Jong.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!