Nieuws

Arsenal de ideale vervolgstap voor Gakpo: 'Nou echt, als dat zou kunnen...'

Arsenal de ideale vervolgstap voor Gakpo: 'Nou echt, als dat zou kunnen...'

29-03-2022 08:43 Laatste update: 10:05

Arsenal is de ideale club voor Cody Gakpo om meer inhoud te kweken. Dat stelt analist Kenneth Perez in Voetbalpraat van ESPN.

"Dat zou nou écht een goede club voor hem zijn", aldus Perez. "Het is natuurlijk niet meer het Arsenal van weleer. Arsenal speelt een beetje om de vijfde tot tiende plek. Dat vinden ze misschien niet, maar je kan gewoon naar de ranglijst kijken. Die werden vorig jaar tiende en in een goed jaar worden ze vierde."

De Deen is van mening dat Gakpo klaar is voor de volgende stap, maar een club als Bayern München komt in zijn ogen nog te vroeg. "Bij PSV gaat hij niet meer inhoud kweken. Bayern München wil veel meer inhoud en veel meer sprints. Dat gaat je niet krijgen in de Eredivisie. Daarom is de stap vaak zo moeilijk voor die jongens. Daarom zou ik Arsenal aanraden. Nou echt, als dat zou kunnen."

Maandagavond meldden het Eindhovens Dagblad en Voetbal International dat Arsenal Gakpo op het oog heeft. De Eindhovenaren mikken op een transferrecord voor de Oranje-international, namelijk: veertig miljoen euro.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!