Nieuws

Brobbey niet op de hoogte van plannen Leipzig: 'Hebben ze dat gezegd?'

Brobbey niet op de hoogte van plannen Leipzig: 'Hebben ze dat gezegd?'

28-03-2022 23:20

Brian Brobbey weet nog niet hoe zijn toekomst er uit gaat zien. RB Leipzig zou de spits die op dit moment actief is voor Ajax graag na dit seizoen weer aan de selectie toe willen voegen, maar daar was hij nog niet van op de hoogte.

Als het aan Brobbey ligt, blijft hij na dit seizoen bij Ajax. Zijn werkgever Leipzig zou hem alleen graag weer terug willen zien in Duitsland, was te lezen in de Duitse media.

Brobbey heeft nog geen volledige wedstrijd gespeeld dit seizoen. Zelf denkt de spits dat hij dit aankan. "Ik voel me goed en fit om in de basis te starten. Wat het plan is? Daar kan ik nog niet zoveel over zeggen, omdat ik nog een contract heb bij Leipzig. We moeten kijken naar wat er gaat gebeuren", geeft Brobbey zonder te veel te zeggen aan bij ESPN.

Over de uitspraken van Leipzig was de spits niet op de hoogte. "Hebben ze dat gezegd? Ik heb het niet gelezen, daarom is het goed om te kijken naar wat er gaat gebeuren."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!