Breaking news

'Arsenal maakt interesse kenbaar in Gakpo, Londenaren willen ver gaan'

'Arsenal maakt interesse kenbaar in Gakpo, Londenaren willen ver gaan'

28-03-2022 22:18

Cody Gakpo geniet de interesse van een meerdere internationale topclubs, maar één club wil ver gaan voor de buitenspeler. Arsenal heeft de aanvoerder van PSV op de korrel en wil na dit seizoen toeslaan.

Dit melden het Eindhovens Dagblad en Voetbal International maandagavond, Gakpo zou voor een recordbedrag de deur uit kunnen gaan. Op dit moment heeft Hirving Lozano deze titel. De Mexicaan verliet het Philips Stadion in 2019 voor een monsterbedrag van 42 miljoen euro om zijn geluk te beproeven bij Napoli. Arsenal heeft de verregaande interesse in Gakpo kenbaar gemaakt en zou een flink bedrag voor hem overhebben.

Een vertrek van Gakpo in deze zomer komt niet uit de lucht vallen. De aanvaller verlengde onlangs zijn contract zodat PSV een mooie cent aan hem over kan houden. Het contract van de 21-jarige Eindhovenaar loopt tot 2026.

Ook Bayern München, Liverpool en Manchester City zouden wel oren hebben naar Gakpo, maar Arsenal is het meest concreet. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!