Reactie

Vormer over moeilijke tijd bij Brugge: 'Ik ga weer knallen voor de club'

Vormer over moeilijke tijd bij Brugge: 'Ik ga weer knallen voor de club'

16-10-2021 09:34

Ruud Vormer kende een moeilijke start van het seizoen bij Club Brugge: de Nederlander startte steeds vaker op de bank. Tegen KV Kortrijk mocht hij wél in de basis beginnen. Die kans pakte hij met beide handen aan.

Vormer zorgde er met twee doelpunten hoogstpersoonlijk voor dat zijn ploeg met 2-0 wist te winnen. Na de wedstrijd kijkt hij terug op een voor hem zeer moeilijke periode. "Hier heb ik lang op gewacht. Sinds Parijs is het een beetje lastig geweest. Mentaal was het heel moeilijk, maar ik heb me er overgezet. Ik ben positief teruggekomen en ga weer knallen voor de club", zo vertelt de Nederlander. 

Na zijn eerste treffer rende Vormer naar de bank om zijn doelpunt te vieren met Bas Dost. "Dost zei voor de wedstrijd: als je een vrije trap binnenschiet, dan kom je maar bij me. We zijn een beetje lotgenoten geworden en hebben veel steun bij elkaar gevonden. We praten er elke dag over", zo vertelt Vormer over de reserverollen voor Dost en hem.

Dost mocht twintig minuten voor tijd invallen, tot genoegen van Vormer. "Het zijn voor Dost ook moeilijke weken geweest, dus ik ben blij dat hij nu ook terug is", zo sluit de middenvelder af.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!