Nieuws

De Mos hekelt maniertjes: 'Zou me verbazen als hij hem meeneemt naar het WK'

De Mos hekelt maniertjes: 'Zou me verbazen als hij hem meeneemt naar het WK'

27-03-2022 23:53 Laatste update: 23:56

Aad de Mos verwacht niet dat Noa Lang geselecteerd wordt voor het WK in Qatar. Noa Lang is de afgelopen weken bij Club Brugge geen onomstreden basisspeler meer en de voormalig trainer stoort zich aan de 'maniertjes' van de Oranje-international.

"Het zou me echt verbazen als Louis van Gaal hem meeneemt naar het WK in Qatar. Een topcoach slikt die maniertjes niet", trapt De Mos af in gesprek met Het Nieuwsblad, die denkt dat het karakter van Lang hem in de weg zal gaan staan. 

De Mos vindt het dan ook een goede zet van Alfred Schreuder om de 22-jarige aanvaller de laatste weken op de bank te zetten. "Ik had Noa Lang al veel eerder op de bank gezet", zegt de voormalig trainer van onder meer Ajax, PSV en Vitesse.

Lang staat in de belangstelling van verschillende buitenlandse clubs. Dat AC Milan een groot bedrag voor hem neer wil leggen, vindt De Mos vrij opmerkelijk. "Als AC Milan 20 miljoen euro wil betalen voor Lang, dan doe ik er een strik om en breng ik hem persoonlijk weg."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!