Nieuws

RB Leipzig wil niet meewerken aan definitieve terugkeer van Brobbey bij Ajax

RB Leipzig wil niet meewerken aan definitieve terugkeer van Brobbey bij Ajax

27-03-2022 17:52 Laatste update: 19:55

De kans is groot dat Brian Brobbey na dit seizoen niet meer terugkeert bij Ajax. De spits wordt voor een half seizoen gehuurd van RB Leipzig en de Duitsers willen hem daarna weer toevoegen aan de eigen selectie.

Het verhaal is bekend: Brobbey vertrok afgelopen zomer uit Amsterdam en tekende een vierjarig contract bij Leipzig. Na een paar maanden wilde de spits weer terug naar Ajax. De jeugdinternational heeft zelf al meerdere malen aangegeven graag definitief terug te keren bij de Amsterdammers, maar de Duitsers willen hem het liefst niet zien vertrekken.

Oliver Mintzlaff, algemeen directeur van Leipzig, is duidelijk over de situatie van Brobbey. "Hij is verhuurd tot en met 30 juni en is daarna weer speler van RB Leipzig. Brian komt net terug van een blessure. Na het seizoen zullen we met hem over de toekomst praten. We zijn er trots op dat we zo'n toptalent voor een langere periode hebben vastgelegd."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!