Nieuws

'Beckham wil Messi, Suárez en twee Barça-spelers naar Inter Miami halen'

'Beckham wil Messi, Suárez en twee Barça-spelers naar Inter Miami halen'

27-03-2022 17:30 Laatste update: 19:54

David Beckham hoopt Jordi Alba, Sergio Busquets, Luis Suárez én Lionel Messi te verwelkomen bij Inter Miami  FC. De Argentijn moet de superster van Amerika worden.

Dat meldt Marca. Beckham hoopt dat Messi in 2023 transfervrij over zal komen naar de club uit de Major League Soccer. De sterspeler lijkt ongelukkig bij Paris-Saint-Germain en daar wil Inter Miami van profiteren. Beckham hoopt ook Suárez, Busquets en Alba over te halen voor een Amerikaans avontuur en denkt daarmee ook Messi voor zich te winnen. Het viertal speelden jarenlang samen bij FC Barcelona en zijn goed bevriend met elkaar.

Suárez vertrok twee jaar geleden bij de Catalanen en ging spelen bij Atletico Madrid. Daar loopt hij deze zomer uit zijn contract en naar alle waarschijnlijkheid zal hij ook niet meer verlengen. Busquets beschikt na dit seizoen nog over een eenjarig contract bij Barça en Alba ligt nog tot medio 2024 vast.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!