Nieuws

'Door zijn koppigheid en ego haalt Halilhodzic niet het maximale uit de groep'

'Door zijn koppigheid en ego haalt Halilhodzic niet het maximale uit de groep'

27-03-2022 15:05 Laatste update: 15:07

Nordin Amrabat snapt niets van de beslissingen van Vahid Halilhodzic. De bondscoach van Marokko ligt overhoop met Hakim Ziyech en Noussair Mazraoui. Amrabat zien het met lede ogen aan en is van mening dat Halilhodzic het Marokkaanse elftal kapotmaakt. 

In de uitzending van Goedemorgen Oranje steekt Amrabat van wal. "Er is zoveel onrust en negativiteit rond deze trainer. Ik weet niet wat hij allemaal aan het doen is, maar hij minacht de fans. Marokko heeft vier topspelers in de laatste fase van de Champions League. Ziyech, Mazraoui, Hakimi en Taarabt. En daar roept hij maar één speler (Hakimi, red.) van op."

Zowel Hakim Ziyech als Noussair Mazraoui werden onlangs opgenomen in de wedstrijdselectie, maar beide spelers bedankten voor het aanbod. "Hij maakt ruzie met ze, spreekt ze twee jaar niet en zet ze dan weer op de lijst zonder te bellen. Denk je dat Ziyech en Mazraoui dan komen?", vraagt Amrabat zich hardop af. 

Marokko speelde vrijdagavond teleurstellend met 1-1 gelijk tegen Congo. Dinsdag is de return en moeten De Leeuwen van de Atlas winnen om een WK-ticket te bemachtigen. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!